Polecamy

Klasery jubileuszowe na znaczki Fischer

 

Klasery rocznikowe Fischer

Producenci

Polityka prywatności

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).

Czym są pliki cookies? Ciasteczka czyli pliki cookies to niewielkie pliki tekstowe, zapisywane przez nasz serwer na Twoim komputerze. Pliki te pozwalają zidentyfikować urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, czas przechowywania na urządzeniu oraz unikalny numer.

Z jakich rodzajów plików cookies korzystamy? Cookie dotyczące sklepu:- informacje na temat sesji,- ostatnio oglądane produkty,- oddanie głosu w ankiecie. Cookie dotyczące panelu administracyjnego:- informacje na temat sesji,- możliwość przeglądania przez administratora sklepu podczas jego wyłączenia dla klientów,-podgląd stylów graficznych,- integracja z allegro - kontrola pobierania kategorii.

Do czego używamy plików cookies? Pliki cookies używamy w celach statystycznych, marketingowych oraz w celu dostosowania zawartości stron internetowych do Państwa preferencji. Pliki cookies przechowują informację o geolokalizacji, języku.

Usuwanie i wyłączanie plików cookies. Możesz w dowolnym momencie zmienić ustawienia przeglądarki, by nie akceptowała plików cookies lub informowała o ich przesyłaniu. Należy jednak pamiętać, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Standardowo oprogramowanie przeglądarki domyślnie dopuszcza umieszczanie plików cookies. Użytkownik może dokonać właściwej konfiguracji przeglądarki, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies lub informować o ich każdorazowym przesłaniu na urządzenie użytkownika. Więcej informacji o wyłączeniu automatycznego zapisu plików cookies można odnaleźć w ustawieniach danej przeglądarki internetowej.


Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach, rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres sklep(małpa)cndukat.pl bądź telefonicznie pod numerem 91 887 73 96.

 

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Kontakt

Sklep Numizmatyczny Dukat
 ul. Jana Długosza 20 
71-554 Szczecin
pn.-pt. 11.00 - 17.00
Lipiec-Sierpień do 16.00

tel. 91/887 73 96
NIP 851-238-65-38
REGON 320630578

Statystyki

Produktów:
4046
Kategorii:
214
Nowości:
1
Promocje:
3
Sklep jest w trybie podglądu
{nocache:16c624078d4253e28944450c9c3f7f89#0}
Click Shop | Hosting home.pl